ДРОН DJI SPARK – заснемане от въздуха

Разполагаме с професионално оборудване за въздушно видео и фотозаснемане, което ни позволява да предложим заснемане с дрон спрямо нуждите, изискванията и бюджета на голям кръг от клиенти и техните проекти.

Read more...

Видеозаснемане на Сватби в Пловдив и цяла България

Планирате видеозаснемане на вашата сватба? 

И търсите вашия сватбен видеограф, който да улови красотата и емоцията на вашата сватба, а след това да получите един качествен и вълнуващ сватбен филм? Разгледайте част от наши вече отминали проекти. Ако видяното ви допадне - свържете се с нас, за да обсъдим видеозаснемането на вашата сватба.

 

Read more...

Фотозаснемане

Предлагам широк диапазон професионални услуги, сред които:

• сватбена фотография

• репортажна фотография:

   - лични събития: бал, кръщение, рожден ден и др.

   - обществени събития: промоция, семинар, концерт, парти и др.

Read more...

Ценова листа за цифрови снимки

Ценова листа за цифрови снимки на поръчки,направени на място в Дигитал Фото Студио

от ''Флашка''

Снимки формат 10 x 15 см   /до 10 броя/

Снимки формат 10 x 15 см   /над 10 броя/

Снимки формат 10 x 15 см   /над 100 броя/

Снимки формат 13 х 18 см   /до 10 броя/

Снимки формат 13 х 18 см   /над 10 броя/

Снимки формат 13 х 18 см   /над 100 броя/

Снимки формат 15 х 21 см   /за 1 брой/

Снимки формат 20 x 30 см   /за 1 брой/

Снимки формат 24 x 30 см   /за 1 брой/

Снимки формат 30 x 45 см   /за 1 брой/

Read more...

Нашият опит и цели

Занимаваме се с видеозаснемане повече от 25 години – опит, който ни дава възможност да предложим качествен продукт, отговарящ на модерните технологии. Стремим се да предлагаме високо ниво на обслужване, като използваме последно поколение техника за заснемане на видео, отговаряща на съвременното търсене и изисквания. Целта ни е да предоставим на своите клиенти мечтаното от тях видео, в което влагаме частица от нас чрез свой собствен стил.

Read more...

За мен

За да разберете най-лесно кой съм и каква е работата ми станете мои приятели, за сега виртуално в социалните мрежи,но с радост ще очаквам първата ни лична среща, на която заедно да обсъдим вашето предстоящо събитие.Повече от 15 години съм посветил на работата си зад камера, в това да бъда част от живота на Пловдив. Улавял съм пулса на града още в работата си като оператор. Работил съм дълги години, като ТВ оператор в национални телевизии. Точно там се научих бързо да разпознавам важните детайли, работата ме научи да откроявам моментите и да взимам светкавични решения за това какво да покажа на вас, нашите зрители. Във времето промених посоката си на снимаме и избрах работата да ме среща само с щастливи, позитивни и сърцати хора – избрах вас, моите клиенти. Вие, които искате радостта ви да бъде запаметена и споделена по възможно най-добрия начин.

Read more...

Цени

Цената на моите услуги не е фиксирана. За всеки отделен случай изготвям персонална оферта, съобразена с датата и продължителността на събитието, с вида и броя на желаните услуги и продукти. Тук може да видите примерни оферти, но за да получите конкретна цифра, изпратете съобщение с детайли за Вашето събитие.

Read more...
Subscribe to this RSS feed