Фотозаснемане

Предлагам широк диапазон професионални услуги, сред които:

• сватбена фотография

• репортажна фотография:

   - лични събития: бал, кръщение, рожден ден и др.

   - обществени събития: промоция, семинар, концерт, парти и др.

Как да изберем фотограф в Пловдив?

Мечтата на всеки е да има фотограф, на който може да се довери за заснемане на всяко събитие - сватба, кръщене, детски рожден ден, абитуриентски бал. Много хора започват да планират от рано организацията на всяко събитие, като особено внимание се отделя на фотографите. Ролята на фотографът в едно събитие е много важна. Но какво да правите, когато не знаете към кой фотограф да се обърнете?

Уточнете какви снимки искате и как искате да изглежда крайният резултат.

Изберете фотограф по-рано, поне няколко месеца преди събитието. Сезона на различни събития в Пловдив е по различно време.

Разгледайте портфолиото на всеки кандидат. Представяйте себе си, като главен герой на неговите снимки. Харесват ли ви? Допада ли ви самият стил на снимане?

След като сте избрали няколко кандидата (не е добре да бъдат повече от петима, тъй като само ще се объркате с избора), обадете им се. Уговорете се за лична среща. Този човек, ще снима единият от най-важните дни във вашият живот, не е редно да не сте го виждали преди тържеството. Ами ако просто не ви хареса?!

Предварително го помолете да донесе на срещата фотографии от други сходни събития.

Разпитайте го как работи, почасово или може да ви предложи пакетна оферта.

Колко кадъра ще получите след събитието. Тъй като ще има много несполучливи кадри е нормално да обработи част от тях и да ви предаде най-добрите.