Видеозаснемане на Сватби в Пловдив и цяла България

Планирате видеозаснемане на вашата сватба? 

И търсите вашия сватбен видеограф, който да улови красотата и емоцията на вашата сватба, а след това да получите един качествен и вълнуващ сватбен филм? Разгледайте част от наши вече отминали проекти. Ако видяното ви допадне - свържете се с нас, за да обсъдим видеозаснемането на вашата сватба.

 

Сватбено видеозаснемане:

Заснемането включва кадри от гримирането и подготовката на булката и младоженеца, сватбени аксесоари – халки, обувки, булчинска рокля, чаши, покани, булченски букет, сватбена украса, тръгването от дома и, граждански и църковен брак, заснемане на фотосесия и всички ритуали в ресторанта, до последния сватбен танц.

Получавате филм с висока резолюция FULL HD /1920x1080 пиксела/, който включва:

Видеомонтаж, музикално оформление, цветна дизайнерска обложка, видео филм с времетраене между 90 -180 мин. На USB Flash памет 16 GB – възпроизвежда се директно от всички LED TV на пазара, компютър, таблет и смартфон.

Заснемане на видеоклип – трейлър

Видеоклипът е доказано най-добрият начин да запечатаме значимите за нас моменти и събития, които оставят дълготрайна следа в живота ни. А освен за лични цели, можете да използвате заснемане на видео и за да предадете съобщения и информация, които да достигнат до определена група от хора и по този начин да го използвате с работна цел.

Нашият екип е на разположение за видеозаснемане както в Пловдив, така и в цяла България. При нас можете да поръчате заснемане и изработка на видеа на цени, които ще ви харесат, за най-различни поводи:

Видео реклами и маркетинг материали;

Корпоративно видео;

Видео за уеб, за YouTube, за Vlog (в-лог);

Анимирани рекламни видеа;

Семинари и обучения;

Музикални видеоклипове;

Фирмени събития;

Видео визитки;

Видео с клиентски отзиви;

Всичко друго, което ви хрумне;

Media