Нашият опит и цели

Занимаваме се с видеозаснемане повече от 25 години – опит, който ни дава възможност да предложим качествен продукт, отговарящ на модерните технологии. Стремим се да предлагаме високо ниво на обслужване, като използваме последно поколение техника за заснемане на видео, отговаряща на съвременното търсене и изисквания. Целта ни е да предоставим на своите клиенти мечтаното от тях видео, в което влагаме частица от нас чрез свой собствен стил.

Read more...

За мен

За да разберете най-лесно кой съм и каква е работата ми станете мои приятели, за сега виртуално в социалните мрежи,но с радост ще очаквам първата ни лична среща, на която заедно да обсъдим вашето предстоящо събитие.Повече от 15 години съм посветил на работата си зад камера, в това да бъда част от живота на Пловдив. Улавял съм пулса на града още в работата си като оператор. Работил съм дълги години, като ТВ оператор в национални телевизии. Точно там се научих бързо да разпознавам важните детайли, работата ме научи да откроявам моментите и да взимам светкавични решения за това какво да покажа на вас, нашите зрители. Във времето промених посоката си на снимаме и избрах работата да ме среща само с щастливи, позитивни и сърцати хора – избрах вас, моите клиенти. Вие, които искате радостта ви да бъде запаметена и споделена по възможно най-добрия начин.

Read more...

Цени

Цената на моите услуги не е фиксирана. За всеки отделен случай изготвям персонална оферта, съобразена с датата и продължителността на събитието, с вида и броя на желаните услуги и продукти. Тук може да видите примерни оферти, но за да получите конкретна цифра, изпратете съобщение с детайли за Вашето събитие.

Read more...

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

• Къде снимате?

Живея в Пловдив, но обичам да пътувам, така че приемам ангажименти навсякъде в страната и чужбина. Разбира се, в този случай към основната оферта допълнително ще се добавят разходите за транспорт, а при необходимост – и за нощувка.

Read more...
Subscribe to this RSS feed